vidaXL Stativ microfon trepied cu suport cu clemă dublă (70173)

117,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 117,99 RON

Descrierea produsului
Așezați microfonul și fixați-l pentru a fi folosit fără ajutorul mâinilor, cu acest stativ cu trepied pentru microfon. Este perfect pentru studiouri de înregistrare, scene private mici, săli de spectacole, întâlniri de conferințe etc.

Este fabricat din tub de oțel rezistent, fiind stabil. De asemenea, designul de trepied asigură o bună stabilitate. Cu cele două cleme de microfon diferite, este potrivit pentru majoritatea tipurilor de microfoane. Acest stativ este conceput cu mai multe înălțimi de lucru pentru a răspunde diferitelor cerințe de înălțime. Designul pliabil îl face ușor de transportat, pentru o depozitare mai bună atunci când nu este utilizat.
Culoare: Negru
Material: Oțel
Dimensiuni stativ trepied: 54 cm
Înălțime reglabilă: 100 -145 cm
Lungime braț: 80 cm
Trepied de sprijin
Cu 2 cleme pentru microfon
Asamblare necesară: Nu

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.